dinsdag 15 maart 2022

Fotograferen met je Smartphone groep B

Datum: 
 dinsdag 15 maart 2022
Tijdstip: 
 19:45
Locatie: 
 Oer de Toer Workum
Prijs: 
 12,50

Fotograferen met je smartphone … daar kan iedereen meer van maken!

Zo werd vorig jaar de door Irene Grabienski te verzorgen ‘workshop’ over fotograferen aangekondigd (zie Activiteitengids 20/21 pag. 31). Velen van jullie hebben zich toen opgegeven. Reden voor de commissie om deze activiteit ook het komende seizoen te programmeren. Om iedereen in de gelegenheid te stellen mee te kunnen doen, worden er 2 cursussen ingepland. Er komt een dinsdagavondgroep en een woensdagavondgroep (zie data onderaan de bladzijde).

Om telefoonbezitters van hetzelfde merk/type zoveel mogelijk bij elkaar in een groep te kunnen plaatsen, vragen we jullie om op het aanmeldformulier naast opgave ook gegevens over je telefoon en het mobiele nummer te vermelden.

Later krijgen jullie via de mail bericht in welke groep jullie zijn ingedeeld.

Wie Is Irene ook alweer? Vorig jaar schreef ze:
Ik ben Irene Grabienski, inmiddels 50 jaar. Opgegroeid in Workum, nu wonend in Hemelum. Naast mijn werk als echocardiografist in het UMCG, ben ik werkzaam als fotograaf. Ooit ben ik begonnen met een eenvoudige camera toen mijn zoon geboren werd. Middels cursussen en vooral ook met behulp van fotoforums, ben ik steeds meer bij gaan leren. Ik fotografeer bruiloften, gezinnen, kinderen, maar ook macrofotografie.

Datum: woensdag 2 en woensdag 16 maart 2022
of dinsdag 8 en dinsdag 22 maart 2022
Tijd: 19:45 uur Plaats: Oer de Toer
Kosten: € 12,50

terug