woensdag 20 januari 2021

Wijnproeverij GEANNULEERD

Datum: 
 woensdag 20 januari 2021
Tijdstip: 
 19:00
Locatie: 
 Nog niet bekend
Prijs: 
 Nog niet bekend

Helaas kan ook deze activiteit niet doorgaan vanwege het coronavirus. Wellicht kan de activiteit op een later tijdstip plaatsvinden. Hierover later meer informatie. 

---

bron: Activiteitengids

Wijnproeverij


In de Bijbel worden overwegend positieve elementen aan het symbool wijn gekoppeld, zoals de goedheid van God, vrede, liefde en levensvreugde. Overigens is het in het gehele Midden-Oosten gebruikelijk om de daarveel voorkomende wijnstok een symboliek toe te kennen voor welstand, vrede, rijkdom en een gezegend leven.

Ook bij ons roept het drinken van een glaasje wijn vaak positieve gevoelens op, zoals (romantisch) samenzijn en gezelligheid, gevoelens heel goed passend bij het jaarthema. Daarom de keuze voor een ‘Wijnproeverij’ op woensdag 20 januari 2021.

De leiding is in handen van familie Bongers, beheerderechtpaar van
restaurant ‘Séburch’. Maarten serveert de wijnen en geeft tekst en uitleg bij de verschillende wijnen, Feikjen zorgt voor bijpassende hapjes. 

Op dit moment is de locatie nog niet bekend. Kunnen we terecht in ‘Séburch’ of is ‘Oer de Toer’ een geschiktere plek? Te zijner tijd volgt hierover nadere informatie. Dat geldt ook voor de kosten.

Voor deze activiteit geldt een minimum leeftijd van 18 jaar.

Wie belangstelling heeft, kan zich (vrijblijvend) opgeven).

Datum: woensdag 20 januari 2021
Tijd: vanaf 19.00 uur
Plaats: wordt nog bekend gemaakt
Kosten: worden nog bekend gemaakt

terug