Websites voor informatie & inspiratie


www.pgheidenskip.tk/      website Protestantse Gemeente It Heidenskip

www.protestantsekerk.nl  website Protestantse Kerk Nederlandwww.eo.nl  informatie over de evangelische omroep

www.bijbelgenootschap.nl  Het Nederlands Bijbelgenootschap vertaalt en verspreidt de Bijbel in het eigen taalgebied en ondersteunt de vertaling en de verspreiding van de Bijbel wereldwijd.
 www.workum.nl is de portaal site van Workum. Hier vindt u allerlei informatie over Workum. Zo wordt er informatie gegeven over bedrijven en verenigingen die in Workum te vinden zijn. Maar ook kunt u hier informatie vinden over de vele musea en galerieën die Workum rijk is. Daarnaast kunt u de agenda en actualiteiten bekijken op de knop "informatief".

www.lausdeoworkum.nl Een christelijk mannenkoor met ongeveer 50 leden. Met dit ledental behoren zij niet tot de grootste koren, maar zij kunnen wel gemakkelijk optreden in een doorsnee kerk in Fryslân. En het enthousiasme is er niet minder om. Als koor bestaat "Laus Deo" nu al 65 jaar.  

www.uitvaartworkum.nl Wij willen u hier graag laten zien wat er mogelijk is bij het overlijden van een dierbare. Wij regelen de begrafenis of crematie voor leden én niet leden.www.ovb-bolsward.nl  De website van de Oratoriumvereniging Bolsward. U vindt er alle benodigde informatie over het koor, de concertagenda, kaartverkoop concerten, Vrienden van de OVB, etc. 

www.taize.fr/nl informatie over de oecumenische gemeenschap van Taizé en de internationale jongerenontmoetingen.www.feike-dijkstra.nl  Informatie over de organist Feike Dijkstra
 


 

terug