PKN
                    Protestantse Gemeente te Workum
 
websites algemeen websites algemeen

www.workum.nl is de portaal site van Workum. Hier vindt u allerlei informatie over Workum. Zo wordt er informatie gegeven over bedrijven en verenigingen die in Workum te vinden zijn. Maar ook kunt u hier informatie vinden over de vele musea en galerieën die Workum rijk is. Daarnaast kunt u de agenda en actualiteiten bekijken op de knop "informatief".

www.pgheidenskip.tk/ informatie over de Protestantse Gemeente It Heidenskip

www.pkn.nl  welkom bij de Protestantse Kerk in Nederland

www.eo.nl  informatie over de evangelische omroep

www.bijbelgenootschap.nl  Het Nederlands Bijbelgenootschap vertaalt en verspreidt de Bijbel in het eigen taalgebied en ondersteunt de vertaling en de verspreiding van de Bijbel wereldwijd.

www.bijbelencultuur.nl Geen enkel boek heeft zo intens onze cultuur beïnvloed als de bijbel. Talloze werken uit de muziek, beeldende kunsten en literatuur zijn door de bijbel geïnspireerd, hetzij rechtstreeks, hetzij via ‘vertaling’, parafrase en interpretatie. En zelfs nu nog blijft de bijbel de kunstenaars intrigeren. Ook op onze taal, moraal, politiek, staatsvorm en rechtspraak heeft het ‘Boek der boeken’ zijn stempel gedrukt. De website Bijbelencultuur.nl wil deze invloed in heden en verleden inventariseren, beschrijven en tentoonstellen.

www.lausdeoworkum.nl Een christelijk mannenkoor met ongeveer 50 leden. Met dit ledental behoren zij niet tot de grootste koren, maar zij kunnen wel gemakkelijk optreden in een doorsnee kerk in Fryslân. En het enthousiasme is er niet minder om. Als koor bestaat "Laus Deo" nu al 65 jaar.  

www.uitvaartworkum.nl Wij willen u hier graag laten zien wat er mogelijk is bij het overlijden van een dierbare. Wij regelen de begrafenis of crematie voor leden én niet leden.

www.ovb-bolsward.nl  De website van de Oratoriumvereniging Bolsward. U vindt er alle benodigde informatie over het koor, de concertagenda, kaartverkoop concerten, Vrienden van de OVB, etc. 

www.taize.fr/nl informatie over de oecumenische gemeenschap van Taizé en de internationale jongerenontmoetingen.

www.verborgenbronnen.nl  Verborgen bronnen gaat over de troost vanuit het christelijk geloof. Overdenkingen, preken (audio) en bezinningsdagen in een klooster over o.a. het gebed.

www.feike-dijkstra.nl  Informatie over de organist Feike Dijkstra

www.bungalowparkoverzicht.nl/inspiratie/christelijke-vakantieparken  Christelijke vakantieparken, waar een kerkdienst plaatsvindt, waar in de zomermaanden een christelijke jongerenorganisatie aanwezig is en waar de zondagsrust gehandhaafd wordt.

terug
 
 
KERKOMROEP en YOUTUBE

   
 
KERKNIEUWS
meer
 
AANMELDEN KERKNIEUWS DIGITAAL
meer
 
SPREUK VAN DE MAAND
 
VRAGEN OVER GELOVEN
 
NIEUWS UIT EN VOOR ONZE GEMEENTE

meer
 
JEUGDNIEUWS
meer
 
DIACONAAL NIEUWS
meer
 
NIEUWS KERKRENTMEESTERS
meer
 
NIEUWS UIT DE CLASSIS EN SYNODE
meer
 
VOLG ONS VIA
 
 
Website
Heeft u vragen, opmerkingen of aanvullingen op deze site? Neem a.u.b. contact op met de webmaster Tessa de Zwart via
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.