Websites voor informatie & inspiratie


www.pgheidenskip.tk/      website Protestantse Gemeente It Heidenskip

www.protestantsekerk.nl  website Protestantse Kerk Nederlandwww.eo.nl  informatie over de evangelische omroep

www.bijbelgenootschap.nl  Het Nederlands Bijbelgenootschap vertaalt en verspreidt de Bijbel in het eigen taalgebied en ondersteunt de vertaling en de verspreiding van de Bijbel wereldwijd.

www.bijbelencultuur.nl Geen enkel boek heeft zo intens onze cultuur beïnvloed als de bijbel. Talloze werken uit de muziek, beeldende kunsten en literatuur zijn door de bijbel geïnspireerd, hetzij rechtstreeks, hetzij via ‘vertaling’, parafrase en interpretatie. En zelfs nu nog blijft de bijbel de kunstenaars intrigeren. Ook op onze taal, moraal, politiek, staatsvorm en rechtspraak heeft het ‘Boek der boeken’ zijn stempel gedrukt. De website Bijbelencultuur.nl wil deze invloed in heden en verleden inventariseren, beschrijven en tentoonstellen.

www.verborgenbronnen.nl  Verborgen bronnen gaat over de troost vanuit het christelijk geloof. Overdenkingen, preken (audio) en bezinningsdagen in een klooster over o.a. het gebed.www.workum.nl is de portaal site van Workum. Hier vindt u allerlei informatie over Workum. Zo wordt er informatie gegeven over bedrijven en verenigingen die in Workum te vinden zijn. Maar ook kunt u hier informatie vinden over de vele musea en galerieën die Workum rijk is. Daarnaast kunt u de agenda en actualiteiten bekijken op de knop "informatief".

www.lausdeoworkum.nl Een christelijk mannenkoor met ongeveer 50 leden. Met dit ledental behoren zij niet tot de grootste koren, maar zij kunnen wel gemakkelijk optreden in een doorsnee kerk in Fryslân. En het enthousiasme is er niet minder om. Als koor bestaat "Laus Deo" nu al 65 jaar.  

www.uitvaartworkum.nl Wij willen u hier graag laten zien wat er mogelijk is bij het overlijden van een dierbare. Wij regelen de begrafenis of crematie voor leden én niet leden.www.ovb-bolsward.nl  De website van de Oratoriumvereniging Bolsward. U vindt er alle benodigde informatie over het koor, de concertagenda, kaartverkoop concerten, Vrienden van de OVB, etc. 

www.taize.fr/nl informatie over de oecumenische gemeenschap van Taizé en de internationale jongerenontmoetingen.www.feike-dijkstra.nl  Informatie over de organist Feike Dijkstra
 


www.bungalowparkoverzicht.nl/inspiratie/christelijke-vakantieparken  Christelijke vakantieparken, waar een kerkdienst plaatsvindt, waar in de zomermaanden een christelijke jongerenorganisatie aanwezig is en waar de zondagsrust gehandhaafd wordt.

terug

Agenda

Kerkdienst St. Gertrudiskerk Workum

25 apr 2021 om 09:30

Kerkdienst St. Gertrudiskerk Workum

02 mei 2021 om 09:30

Kerkdienst St. Gertrudiskerk Workum 'Hemelvaart'

13 mei 2021 om 09:30

Volg ons via

   

Activiteitengids


Website

Een bericht aanleveren of wijzigingen doorgeven?

Stuur dan een mail naar pgworkum@gmail.com.
Alvast bedankt!