zondag 25 februari 2024

Wandel mee

Datum: 
 zondag 25 februari 2024
Tijdstip: 
 13.30  - 14.30
Locatie: 
 Oer de Toer

Wandel mee

Wandelend naar Pasen. 2024 zal het derde jaar zijn dat we op de 6 zondagen vóór Pasen een wandeling van plm. een uur willen maken.
De wandeling bestaat uit 3 ‘gangen’: 1. Eerst even opstarten, d.w.z. gewoon gezellig kletsen met degene naast wie u loopt. 2. Vervolgens, na lezing van een Bijbelgedeelte met korte toelichting een stukje in stilte wandelen waarin u het gelezen stukje met een paar vragen die op papier staan voor uzelf overdenkt. 3. U praat met iemand die meeloopt over dit Bijbelgedeelte en de vragen.
Het thema van deze serie wandelingen zal zijn: ‘Wie is toch die Jezus dat Hij….’.  Over mensen kun je je verwonderen. Ze doen meer, minder of anders dan je van ze verwacht had. Over Jezus was dat niet anders!
Om een beetje variatie in de wandelingen te maken zullen we vanaf verschillende plekken in of vlakbij Workum (echt niet ver) vertrekken. De eerste keer vertrekken we vanaf Oer de Toer. De volgende zondagen zal wel altijd iemand bij Oer de Toer staan om mensen de startplaats van de betreffende zondag aan te geven. U loopt toch ook mee?!

Natuurlijk zou het mooi zijn als u iedere keer mee loopt. Maar één of meerdere keren is natuurlijk ook prima!

Dieuwke Tjalma en Liesbeth Muilwijk

Data:                   zondag 18 en 25 februari, 3, 10, 17 en 24 maart 2024
Tijd:                     13.30-14.30 uur
Plaats:                 Oer de Toer (de eerste keer)

 

terug