zondag 24 januari 2021

Kerkdienst St. Gertrudiskerk Workum

Datum: 
 zondag 24 januari 2021
Tijdstip: 
 09:30
Locatie: 
 Sint Gertrudiskerk te Workum

24 januari         9.30 uur 3e na Epifanie
Voorganger Pastor H. Plantinga - Folkertsma
Organist Dhr. H. Mast, m.m.v. dhr. S. Bokma (trompet)
Kinderoppas ?
Kinderkerk ?
Kerkauto Dhr. H. Norbuis  tel. 542090
Collecte 1e diaconie  /  2e kerk
Uitgangscollecte Kerk in actie (Diac. )
Koster van 21-27 jan. Dhr. P. en mevr. T. Zeilstra tel 541948

Zolang de lockdown van kracht is, worden de diensten gehouden in Oer de Toer.

Zondag 24 januari is onze pastor Hieke Plantinga de voorganger. Organist is dhr. Harry Mast, trompettist dhr. Siebe Bokma en Inkje Bakker zal de zang verzorgen. Pastor H. Plantinga schrijft over deze dienst: Informatie krijgen we niet meer alleen via de krant of het tv-journaal. Er zijn veel meer kanalen, elk vaak met een eigen insteek. Het kan best
lastig zijn om te kiezen naar wie je luistert en aan welke stem je gehoor geeft. Deze zondag staat Marcus 1:14-20 op het rooster. Een stem roept en mensen worden in
beweging gezet.

Voor de kerkdiensten geldt volgende:
De diensten zijn rechtstreeks via kerkomroep te volgen (www.kerkomroep.nl/workum) met beeld en geluid. Ook op een later moment is de dienst mee te maken. Mensen die daar moeite mee hebben kunnen bellen:   0515 541 992 of nummer: 06 - 8394 2004. Kijk voor de meest actuele gegevens op onze website (www.pgworkum.nl).

Voor deze dienst geldt vooralsnog: voor het bijwonen van een zondagse kerkdienst dient u in de week vóór de zondag (uiterlijk zaterdag) telefonisch te reserveren via nummer: 0515-541992. Er is plaats voor maximaal 30 mensen. Voor het bijwonen van de dienst is er het verzoek om een mondkapje te dragen (behalve als u op uw zitplaats zit) en om bij binnenkomst te registreren en de handen te ontsmetten.

Deze kerkdienst is LIVE in beeld en geluid te volgen via de Kerkomroep. Klik hiervoor op het icoontje van de Kerkomroep aan de rechterzijde van de website.
 

terug