woensdag 3 maart 2021

Fotograferen met je Smartphone GEANNULEERD

Datum: 
 woensdag 3 maart 2021
Tijdstip: 
 19:45  - 22:00
Locatie: 
 Oer de Toer, Merk 7, Workum
Prijs: 
 12,50

bron: Activiteitengids

Helaas is deze activiteit geannuleerd.

Fotograferen met je smartphone … daar kan iedereen meer van maken!


Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een smartphone, en maakt daarmee foto’s. Hoe til je je eigen ‘mobielfoto’s’ naar een hoger niveau? Fotograferen is schrijven met licht; niet alleen met een camera, maar ook met je mobiel!

We bekijken de fotomogelijkheden van jouw mobiel; wat kan zo’n mobiel eigenlijk qua fotografie? En we gaan aan de slag met handige en eenvoudige tips; wat doe je met dat licht? Hoe maak je een mooie compositie? Wat maakt een foto nou mooi? Met elkaar bekijken we onze foto’s, bedenken hoe 't anders zou kunnen en gaan thuis aan de slag! We maken er samen leerzame, gezellige avonden van en maken samen mooie foto’s.

Ik ben Irene Grabienski, inmiddels 50 jaar. Opgegroeid in Workum, nu wonend in Hemelum. Naast mijn werk als echocardiografist in het UMCG, ben ik werkzaam als fotograaf. Ooit ben ik begonnen met een eenvoudige camera toen mijn zoon geboren werd. Middels cursussen en vooral ook met behulp van fotoforums, ben ik steeds meer bij gaan leren. Ik fotografeer bruiloften, gezinnen, kinderen, maar ook macrofotografie.

Datum: woensdag 3 en woensdag 17 maart 2021
indien gewenst kan er een derde avond worden toegevoegd

Tijd: 19:45 uur
Plaats: Oer de Toer
Kosten: € 12,50

terug