Wij zoeken een vormgever/tekstschrijver!

26 november 2020

Ben jij bekend met grafisch ontwerpen en/of vormgeving, heb je software waarmee je dat kan doen (bv. Adobe) en lijkt het je leuk om ons te helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze PR Commissie zoekt iemand die kan helpen bij het vormgeven van drukwerk, presentatie- en promotiemiddelen en het schrijven of aanpassen van een tekst.

Doelstelling PR Commissie:
Als vormgever/ tekstschrijver ben je onderdeel van de PR Commissie, die een breed publiek bekend wil maken met de activiteiten die de Protestantse Gemeente Workum te bieden heeft. Dit willen we op een aantrekkelijke manier onder de aandacht brengen via kerkbladen, informatieborden, folders, website en sociale media.

Waar ga jij je mee bezig houden?
Het maken en/of updaten, bestellen van folders, omslagen voor het kerkblad en posters. Het updaten van huisstijldragers zoals briefpapier en presentatiemateriaal. Van de teksten die je aangeleverd krijgt, maak jij een ‘verhaal’ in beeld en tekst.

Wie zoeken wij?
Iemand die bekend is met grafisch vormgeven / drukwerk en daar de applicatie voor in huis heeft.

Tijd
Deze vrijwilligers-functie neemt gemiddeld 1 à 2 uur per week in beslag. Daarnaast komt de PR Commissie drie keer per jaar samen voor een vergadering.

Heb je interesse? Wil je bijdragen aan een goede promotie van onze gemeente met leuke communicatiemiddelen, meld je dan aan! Het is leuk werk dat je allemaal thuis kunt doen.

Ben of ken jij de persoon die wij zoeken? Wil je er eerst wat meer over weten?
Jouw mail is van harte welkom! : pgworkum@gmail.com.
terug