Kerkdiensten vanaf 5 oktober: Belangrijke mededeling

Belangrijke mededeling over de kerkdiensten 

 

Vanuit de landelijke kerk kregen we op 5 oktober het dringende advies om kerkdiensten per direct te beperken tot maximaal 30 bezoekers. We hebben besloten dit advies op te volgen. 

Onze diensten worden normaal gesproken door meer dan 30 mensen bezocht. We willen dus het aantal bezoekers met ingang van zondag 11 oktober beperken. We doen dit door jullie te vragen vooraf telefonisch te reserveren. Er kunnen dus in de week voorafgaand aan elke kerkdienst 30 plaatsen worden gereserveerd. Er is géén kinderkerk of crèche, er zijn wel kleurplaten beschikbaar. Via Kerkomroep zijn onze diensten inmiddels met beeld en geluid rechtstreeks te volgen (via een kerkomroep aansluiting of via internet). Daarom krijgen mensen zonder toegang tot kerkomroep voorrang bij het reserveren. Deze regeling geldt in elk geval voor de hele maand oktober. 

 

Voor het bijwonen van een zondagse kerkdienst in oktober dient u in de week vóór de zondag (uiterlijk zaterdag) telefonisch te reserveren via nummer: 0515 541 992 of nummer: 06 - 8394 2004 (voorrang voor mensen zonder toegang tot kerkomroep). Er is plaats voor maximaal 30 mensen.  

Voor het bijwonen van de dienst is er het verzoek om een mondkapje te dragen (behalve als u op uw zitplaats zit) en om bij binnenkomst te registreren en de handen te ontsmetten. 

 

Dit soort beperkingen zijn pijnlijk en beslissingen daarover worden niet gemakkelijk genomen. We zijn blij dat we de afgelopen weken mooie diensten hebben kunnen meemaken; bevestiging en afscheid van ambtsdragers, start- en overstapzondag en een doopdienst. We zoeken naar wegen om samen te vieren en samen gemeente te zijn van Jezus Christus. Hij is het die ons leven draagt.  

We hopen en bidden dat de ziekte snel zal afnemen en dat jullie allemaal veilig zullen blijven. Houd moed en heb lief! 

 

Namens de kerkenraad, de scriba. 

terug

Agenda

Kerkdienst St. Gertrudiskerk Workum '2e advent'

05 dec 2021 om 09:30

Kerkdienst Nij Mariƫnacker

09 dec 2021 om 15:00

Kerkdienst St. Gertrudiskerk Workum '3e advent'

12 dec 2021 om 09:30

Volg ons via

   

Activiteitengids


Website

Een bericht aanleveren of wijzigingen doorgeven?

Stuur dan een mail naar pgworkum@gmail.com.
Alvast bedankt!