Websites jeugd


www.jop.nl  JOP is de landelijke jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland. JOP is een beweging van en voor kinderen en jongeren. JOP gelooft in kinderen en jongeren. JOP gelooft ook in God. JOP wil met jou en jouw groep ontdekken wat geloven kan betekenen.

www.jeugdkerk.nl  Image is de jeugdkerk voor jongeren in het Westland. Bij Image kun je als jongere God op jouw manier leren kennen! 

www.kindengeloof.nl  iedere ouder of verzorger komt voor vragen van kinderen en tieners te staan, die met het geloof te maken hebben. Hier kunt u antwoorden of handvaten vinden.

www.bijbelverhalen.nl Bijbelverhalen en een cursus kinderwerk voor school, godsdienstonderwijs, kinderdienst en zondagsschool. Een schat aan ideeën en verhalen:

www.bijbelclub.info  voor club- en zondagsschoolleiding voor mensen die zelf geen tijd hebben om alles uit te zoeken. Wil je meer inspiratie over allerlei dingen die verband houden met het brengen van het evangelie aan kinderen?

www.christiananswers.net/dutch/kids/clr-indx-nl.html  kleurplaten

www.kindernevendienst.org  Het verzamelen van ideeën voor het begeleiden van kindernevendiensten (kinderwoorddiensten) die gebaseerd worden op de schriftlezingen in de zondagse kerkdiensten.

www.idee-en-kerk.nl  practische tips, ideeën en projecten

www.narratio.nl  Het adres voor inspirerende uitgaven,  projecten en tijdschriften

www.gospelgroepen.nl  Gospelgroepen.nl is een snel en compleet infopunt over en voor alle solisten, duo's, groepen, bands en koren in christelijk Nederland. Gospelgroepen.nl maakt gratis reclame voor christenen die actief zijn in de muziek en daarmee het bijbelse evangelie willen bekendmaken. 

www.bijbelidee.nl  Alle ideeën die ik maakte om jonge kinderen vertrouwd te maken met de Bijbel, geef ik graag aan je door. Ik hoop dat je ‘bijbelidee’ met plezier mag gebruiken en het tot zegen zal zijn voor veel kinderen!

www.vertelhetmaar.nl  'Vertel Het Maar' is een stichting die materiaal voor de kindernevendienst ontwikkelt. Tevens is er per zondag een pagina voor jongeren toegevoegd.


www.chris.nl  Chris biedt pastoraat, advies en preventie aan kinderen en jongeren door middel van een (gratis) telefonische hulplijn (0800 - 63 123 00), e-mail (help@chris.nl), de Chris Chat en voorlichtingen. Maar ook volwassenen die hart hebben voor kinderen en jongeren en iets voor hen willen betekenen, kunnen bij Chris terecht.

www.ronduit.nl  Dit is dé website voor christelijke jongeren. Zie wat de EO voor jou allemaal maakt. Check het laatste nieuws, de kijk van jonge christenen op de wereld, en bespreek wat jou bezighoudt.

www.jongenvrij.nl  Wie is God en hoe kan Hij jouw leven verrijken? Dat ontdek je op deze website of in één van onze gemeenten. Je bent bij God geliefd en bij ons van harte welkom.
 

www.worldservants.nl  Met World Servants op pad gaan is meer dan ontwikkelingshulp. Je stapt in een andere wereld die een blijvende indruk bij je zal achterlaten. Het motto van World Servants is daarom 'bouwen aan jezelf door te bouwen voor een ander'.
 

 

terug