zaterdag 30 september 2023

Doe mee - Talentenmarkt

Datum: 
 zaterdag 30 september 2023
Tijdstip: 
 10.30  - 15.00
Locatie: 
 Oer de Toer

Doe Mee Talentenmarkt

Zaterdag 30 september is het zover: dan kunnen we met elkaar zien en ervaren wat voor talenten er in Workum zijn. Iedereen in Workum en omstreken wordt van harte uitgenodigd om mee te werken aan deze markt!
Gaat u straks jam maken van vruchten van bomen of struiken? Misschien kunt u één of meerdere potjes missen en afstaan voor de goede doelen:
1. De Kledingbus, 2. Fryslân foar Moldavië.

Breit u sokken, maakt u kaarten, maakt u…..bakt u….kunt u….
Eén of meerdere dingen -mits zelf gemaakt, verbouwd of geteeld van eigen tuin of dier (eieren bijvoorbeeld)- zijn welkom. Dan worden deze te koop aangeboden op de talentenmarkt van 30 september. Henk Jorritsma heeft aangeboden om tijdens de talentenmarkt een workshop schilderen te geven. Aan deze workshop kunnen maximaal 20 personen deelnemen. Voor deze workshop dient u zich van te voren op te geven. Els de Bok heeft aangeboden om in Oer de Toer 2x een workshop van een uur kalligraferen te geven. Voor de workshop kalligraferen hoeft u zich niet van tevoren op te geven. Over een kinderactiviteit wordt op dit moment van schrijven nog gedacht.  Voor beide workshops geldt: Vol is vol! Voor deelname aan de workshops wordt een vrijwillige gift t.b.v. de goede doelen gevraagd.

Het zou fijn zijn als we van te voren weten op welke producten (en hoeveel) we kunnen rekenen. Of misschien kunt u enige tijd (met anderen) tijdens de markt muziek maken zodat de sfeer er goed in komt?
We zien u en uw talent graag tegemoet op 30 september op de talentenmarkt:  Botsje, Geeske, Jelly, Rienk, Truike, Tjettje en Liesbeth
 


Datum:               zaterdag 30 september 2023
Tijd:                     10.30-15.00 uur
Plaats:                 Oer de Toer plein, bij slecht weer in Oer de Toer
 

terug