maandag 17 januari 2022

Wijnproeverij

Locatie: 
 Oer de Toer Workum
Tijdstip: 
 19:00Wijnproeverij

‘Wijn is leven voor een mens als je hem met mate drinkt. Wat is het leven zonder wijn? Wijn werd al in het begin gegeven om vreugde te schenken’ Sirach 31:27 (De Nieuwe Bijbelvertaling)

Ook zin in een lekker glaasje wijn en een stukje gezelligheid? Dan mag je dit niet missen. We gaan wijn proeven; nee, niet kopen alleen maar proeven: rode, witte, rosé … ze komen allemaal langs. Er wordt gekozen voor wijnen die in de directe omgeving verkrijgbaar zijn. Kun je later gasten ook nog eens mee laten genieten.
De leiding is in handen van Maarten en Feikjen van restaurant ‘Séburch’: Maarten serveert de wijnen en geeft tekst en uitleg bij de verschillende wijnen, Feikjen zorgt voor bijpassende hapjes.

Vanwege de grote belangstelling vorig jaar, worden er 3 avonden ingepland. Op het aanmeldformulier graag aangeven welke avond(en) niet past/passen. Daarna krijg je te horen wanneer je wordt verwacht.

Er wordt dan ook vermeld wat de kosten zijn voor deze heerlijke doe – en genietavond. Deze zijn nl. nog niet bekend. Vandaar dat eventuele opgave vrijblijvend is. Wel moet nog vermeld worden dat het maximum aantal deelnemers per avond ongeveer 25 personen is. En natuurlijk hanteren we een minimum leeftijd van 18 jaar.

Echt iets voor jou / jullie !

Datum: maandag 17 jan, dinsdag 18 jan, woensdag 19 jan 2022
Tijd: 19.00 uur
Plaats: Oer de Toer
Kosten: worden nog bekend gemaakt

terug
 


Agenda

Kerkdienst St. Gertrudiskerk Workum '2e advent'

05 dec 2021 om 09:30

Kerkdienst Nij Mariƫnacker

09 dec 2021 om 15:00

Kerkdienst St. Gertrudiskerk Workum '3e advent'

12 dec 2021 om 09:30

Volg ons via

   

Activiteitengids


Website

Een bericht aanleveren of wijzigingen doorgeven?

Stuur dan een mail naar pgworkum@gmail.com.
Alvast bedankt!