PKN
                    Protestantse Gemeente te Workum
 
PR commissie PR commissie

Als gemeente leven we van het evangelie van Jezus Christus. Evangelie betekent ‘ goede boodschap’. Het evangelie is dus per definitie iets dat gecommuniceerd wil worden. Het mag doorverteld worden. Als gemeente doen we dat op verschillende manieren: door de zondagse kerkdiensten, door activiteiten door de week, door gesprekken met elkaar en met onze kinderen, buren en vrienden. In onze samenleving spelen media een belangrijke rol. Door TV, internet, mobiele telefoons, maar ook door de traditionele kranten informeert men zich. Als kerk mogen wij ook van deze media dankbaar gebruik maken.

Daarom is het goed als gemeente na te denken over PR beleid. Hoe kunnen we onze activiteiten goed onder de aandacht brengen? Hoe zorgen we dat mensen gemakkelijk de weg vinden in onze gemeente als ze vragen hebben, of iemand zoeken? Zijn we herkenbaar?

Mensen zijn vandaag de dag gewend aan kwaliteit als het gaat om drukwerk en media-boodschappen. Een verzorgd uiterlijk en een herkenbare stijl kunnen helpen om als organisatie – en een kerk is ook een organisatie – herkenbaar te zijn. Publiciteit is niet zaligmakend. Dat is alleen de Heer. Maar aandacht voor verzorgde publiciteit kan wel helpen drempels te verlagen en wellicht mensen in aanraking te kunnen brengen met het evangelie van de Heer.

 

Wilt U informatie over een artikel, een bepaalde flyer, een poster, of een activiteit uit onze gemeente dan kunt u contact opnemen met een van de leden via email  o.v.v. PR commissie

 

De commisie bestaat uit Lydia Boonstra, Tessa de Zwart en Wyke de Boer

 

terug
 
 
KERKOMROEP en YOUTUBE

   
 
KERKNIEUWS
meer
 
AANMELDEN KERKNIEUWS DIGITAAL
meer
 
SPREUK VAN DE MAAND
 
VRAGEN OVER GELOVEN
 
NIEUWS UIT EN VOOR ONZE GEMEENTE

meer
 
JEUGDNIEUWS
meer
 
DIACONAALNIEUWS
meer
 
NIEUWS KERKRENTMEESTERS
meer
 
NIEUWS UIT DE CLASSIS EN SYNODE
meer
 
VOLG ONS VIA
 
 
Website
Heeft u vragen, opmerkingen of aanvullingen op deze site? Neem a.u.b. contact op met de webmaster Tessa de Zwart via
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.