Nieuw ontwerp website


23 april 2020

Het nieuwe ontwerp is LIVE gegaan!

De website heeft vanaf vandaag een ander, responsive, ontwerp. Op PC, mobiel en tablet (bij tablet werkt liggend het best) past de website zich nu aan. 

De komende tijd zullen we dit nieuwe ontwerp nog gaan 'finetunen'. Zo kan het zijn dat tekstgrootte, kleuren e.d. nog moeten worden aangepast. Ook formaten van afbeeldingen kunnen er in het nieuwe ontwerp nog niet helemaal goed uitzien. We doen ons best om dit ook in de nieuwe opmaak op orde te krijgen. 

Binnen de gemeente wordt met enthousiasme nagedacht over verbeteringen die hierna nog kunnen worden toegepast. Want ook de 'inhoud' kan hier en daar een update gebruiken. Of nieuwe informatie toegevoegd.

Voor nu hopen we dat iedereen blij is met het resultaat!


20  april 2020

De layout en kleuren van de website veranderen soms, hoe kan dat?

Omdat we ‘live’ in de website aan het herontwerpen zijn, kan het gebeuren dat de website er even heel anders uit ziet!  Onze excuses hiervoor.

Deze momenten proberen we zo kort mogelijk te houden,  Het is soms even een moment wachten, maar door daarna op ‘F5’ (refresh)  te drukken op het toetsenbord of bij mobiel apparaat even opnieuw naar de website te gaan , komt de website in de oude staat terug.


17 april 2020

Beste bezoekers,

Deze website krijgt een nieuw ontwerp! 

De komende tijd zullen we deze website voorbereiden om over te stappen naar een nieuw ontwerp.
Terwijl we werken aan de website, blijft deze te gebruiken voor iedereen. Op deze website zullen we jullie op de hoogte houden van de veranderingen. 

Het nieuwe ontwerp

De nieuwe website wordt 'responsive'. Dit wil zeggen, dat het scherm zich aanpast aan het apparaat waarop het bekeken wordt. Makkelijk bij het 'mobiel' gebruiken van de website.

De structuur (van het hoofdmenu) passen we ook aan. Het menu wordt minder lang en komt aan de bovenkant van de website te staan. Alle onderdelen die er nu zijn krijgen een plekje onder dat hoofdmenu. 

Het uiterlijk van de website verandert mee. Dit doen we in de huisstijl van de Protestantse Kerk Nederland.


Veranderingen op de huidige website

Om de website voor te bereiden op de overgang naar het nieuwe ontwerp, gaan we de structuur alvast aanpassen: Het hoofdmenu krijgt daarom een nieuwe indeling. In de rubriek ‘Laatste nieuws’  plaatsen we een overzicht van de nieuwe structuur.

Het kan ook zijn, dat de kleuren veranderen. Dit doen we om te testen hoe dit er in het nieuwe ontwerp uit gaat zien.

Misschien geeft deze 'verbouwing' wel wat ongemak, maar dit proberen we zoveel mogelijk te beperken. 
We hopen dat straks iedereen tevreden is met het resultaat!

Met vriendelijke groet,

de PR Commissie
 

terug