Kerkdienst in beeld én geluid

16 september 2020

Update: Er is besloten GEEN gebruik te gaan maken van Kerkdienstgemist. Het onderstaande nieuwsbericht van 20 augustus is daarmee niet meer van toepassing.

In de nabije toekomst zal het mogeljik zijn om bij Kerkomroep de diensten in zowel beeld als geluid mee te maken.
Tot nu toe is er geluidsopname via Kerkomroep, maar met de plaatsing van nieuwe apparatuur in de kerk zal daar in de nabije toekomst ook beeld bij komen. 

Tot die tijd, in ieder geval /m 30 september, zal de beeld- en geluidsopname een dag na de dienst op YouTube staan, zoals u nu ook van ons gewend ben. De geluidsopname van Keromroep is al tijdens de dienst te volgen.

 

20 augustus 2020

Er zal een nieuwe videoinstallatie in de Gertrudiskerk in gebruik worden genomen.

Iedereen die internet heeft kan de kerkdienst met geluid en BEELD volgen. Via www.kerkdienstgemist.nl kan Workum opgezocht worden. Naar verwachting zal dit in de loop van september kunnen functioneren.

Tot op heden heeft de Protestantse Gemeente Workum www.Kerkomroep.nl met alleen geluid. Via ons YouTube kanaal zijn het afgelopen jaar de diensten achteraf in beeld en geluid te volgen. 
 
Voor de bewoners van Nij Mariënacker, de Wende en de Hosta is er een overgangsfase. Zij kunnen eerst gebruik blijven maken van het kabelkrantkanaal van Studio Mariënacker, zoals tot nu toe gebruikelijk was. Dit kanaal wordt gedeeld met de Katholieke Kerk. Ze kunnen daarnaast ook gebruik maken van bovengenoemde internet mogelijkheid van kerkdienstgemist.
 
Heeft u internet dan is het mogelijk rechtstreeks en ook later de kerkdienst mee te maken. 
U heeft dus internet nodig voor het volgen van de kerkdienst. Dan kunt u de dienst zien op uw computer, laptop of tablet.
Wilt u de dienst mee maken op televisie en u heeft geen smarttelevisie met internet dan is een kastje naast de tv nodig voor bijna 100 Euro (en natuurlijk internet)
 
Namens het college van kerkrentmeesters 
en het technoteam
Bert Grooters en Klaas Hofman
(voor technische vragen kunt u terecht bij Klaas Folkerts (telefoonnummer op aanvraag via pgworkum@gmail.com)).
 
terug

Agenda

Kerkdienst St. Gertrudiskerk Workum

20 sep 2020 om 09:30

Gebedsmoment gezamenlijke kerken

22 sep 2020 om 19:00

Boekbespreking Tomáš- Halík

29 sep 2020 om 20:00

Volg ons via

   

Website Bijdrage

Berichten aanleveren of wijzigingen doorgeven?
Stuur dan een mail naar: pgworkum@gmail.com