PKN
                    Protestantse Gemeente te Workum
 
Jongerencatechese Jongerencatechese

Jongerencatechese

Zit jij in klas 1 t/m 4 van de middelbare? Dan ken je inmiddels vast al wel wat bijbelverhalen. Maar zit er ook een rode draad in al die verhalen? Wat geloven christenen nu eigenlijk? Wat betekent dat voor je leven? 
We werken met het materiaal van Youth Alpha; filmpjes, spelletjes, creatieve werkvormen en vragen die je echt aan het denken. We gaan ook op bezoek bij een andere geloofsgemeenschap. Afgelopen jaar dronken we thee bij bewoners van Mariënacker, om met hen te praten over hun jeugd, en hoe het toen was om te geloven. Wie weet wat we dit jaar bedenken! 

In kleine groepen hopen we van oktober tot Pasen weer ongeveer 12 gezellige en leerzame avonden te hebben in de keuken van Albert en Feikje Walsweer. Afhankelijk van de grootte van de groep worden er twee groepen gevormd; een brugklasgroep, en een groep met daarin tweedeklassers en hoger. Als er een aparte brugklasgroep komt, wordt het tweede adres later bekend gemaakt. 
Hoor jij bij de leeftijdsgroep 12-16, dan kun je binnenkort een brief verwachten met aanvullende informatie en hoe je je op kunt geven voor de huiscatechisatie.

Voor meer informatie: 
Atze de Vries: 0515 54 00 13
Willem de Vries: 06-16435770,
 

 

 

terug
 
 
KERKOMROEP en YOUTUBE

   
 
KERKNIEUWS
meer
 
AANMELDEN KERKNIEUWS DIGITAAL
meer
 
SPREUK VAN DE MAAND
 
VRAGEN OVER GELOVEN
 
NIEUWS UIT EN VOOR ONZE GEMEENTE

meer
 
JEUGDNIEUWS
meer
 
DIACONAALNIEUWS
meer
 
NIEUWS KERKRENTMEESTERS
meer
 
NIEUWS UIT DE CLASSIS EN SYNODE
meer
 
VOLG ONS VIA
 
 
Website
Heeft u vragen, opmerkingen of aanvullingen op deze site? Neem a.u.b. contact op met de webmaster Tessa de Zwart via
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.